Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Извршна канцеларија PDF Печати Е-пошта

Група за граѓанско општество

Емина Нурединоска, Раководител, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 979
Даниела Стојанова, Соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 980
Валентина Чичева, Соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 984
Марија Саздевски, Соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 983
Симона Огненовска, Соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 985
Моника Божиноска, Соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381
Дарко Димов, Помлад соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 991
Јасмина Чаушоска, Помлад соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 981
Сара Мустафа, Помлад соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 990
Симона Трајковска, Помлад соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381
Наташа Иваноска, Помлад соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381
Горан Стаматоски
, Помлад соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381
Фанија Ивановска, Помлад соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381
Александра Сиљановска, Помлад соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381

Група за информации

Борис Ристовски, Соработник за интернет и нови медиуми, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 972
Адиљ Бакиу, Оператор на линија за поддршка, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 995

Административна група

Милка Божиновска Миова, Сметководител, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 977
Адис Рахиќ, Систем администратор, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 975
Борче Јакимовски, Помлад соработник на проект, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3065 381
Данило Митов, Домаќин, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , +389 2 3088 974

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нас Нашата структура Извршна канцеларија