Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Промотивен материјал PDF Печати Е-пошта
Чиста сметка - здрава вода

Чиста сметка - здрава вода [2009] ПРЕЗЕМИ (750KB)

И Македонија и НАТО

И Македонија и НАТО [2008] ПРЕЗЕМИ (2.03MB)

Донирај од својот персонален данок на доход

Донирај од својот персонален данок на доход [2008] ПРЕЗЕМИ (711KB)

Еден до друг - различни, а еднакви

Еден до друг - различни, а еднакви [2007] ПРЕЗЕМИ (10.2MB)

Велигденска кампања

Велигденска кампања [2005] ПРЕЗЕМИ (970KB)

Кажи ОК за МК

Кажи ОК за МК [2005] ПРЕЗЕМИ (1.52MB)

Кажи Македонија

Кажи Македонија [2004] ПРЕЗЕМИ (2.82MB)

Јас живеам овде

Јас живеам овде [2003] ПРЕЗЕМИ (1.5MB)

Цело е кога има се

Цело е кога има се [1999-2000] ПРЕЗЕМИ (2.5MB)

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нашата работа Јакнење свест и кампањи Промотивен материјал