Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Меѓународни награди и признанија PDF Печати Е-пошта

2005

  • Christian Aid, Велика Британија

christian-aid-mcic

1998

  • Награда за демократија и граѓанско општество на Соединетите Американски Држави и Европска Унија

democracy-and-civil-society-award

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нашата работа Награди и признанија Меѓународни